• SNABBA LEVERANSER MED DHL
  • 30 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • FRI FRAKT ÖVER 500:- (ex moms)
  • 0663-240 780

Välkommen till NKM AB

Verksamheten startades 1990 men då som enskild firma och sysslade då främst med entreprenad och handel av entreprenadmaskiner. 2002 började den egna importen av LED-belysning och direkt fanns det stor efterfrågan.

Idag är NKM ett etablerat företag med ca. 2000 kvadratmeter lager och butik i Husum (Örnsköldsvik). Vi säljer främst Backkameror, LED-Fordonsbelysning, LED-Fastighetsbelysning, Verktyg,  Tillbehör, Maskiner och förbrukningsmaterial till lantbruk, skogsentreprenad, entreprenad, industri och åkeriföretag men även privatpersoner. Med över 30 års erfarenhet i Entreprenadbranschen vet vi vad som krävs av de produkter vi säljer.

Vi har lång erfarenhet av LED-Belysning och backkameror och har med åren hittat dom absolut bästa leverantörerna av de produkter vi säljer. Våra leverantörer använder sig alltid och enbart av de senaste och bästa komponenterna.

Hitta till vår butik i Husum:

25km norr om Örnsköldsvik. Avfart Husum. 300 meter efter avfarten från E4 ser du vår byggnad efter virkesmätningsstationen på höger sida. Vi bjuder på kaffe o fika när du kommer!

Öppettider butik:

Måndag-Fredag: 08:00-17:00
Helger: Stängt

{{::gettext('Back to top')}}